Categories
Sin categoría

Club Bitlles COP

El Club Bitlles COP és un club de bitlles catalanes de Barcelona, fundat el 1994 per un grup d’aficionats a aquest esport tradicional. El seu president des de llavors ha estat Jordi Mitjana, un dels impulsors de la recuperació i la difusió de les bitlles a Catalunya. El club té com a objectius fomentar la pràctica de les bitlles entre persones de totes les edats i condicions, així com participar en competicions oficials i amistoses.

El club disposa de dues pistes de bitlles municipals al Parc de la Vall d’Hebron, al Pas d’Isadora Duncan, 90-92, on realitza els seus entrenaments i partits. Les pistes estan obertes els divendres de 16:00 a 18:00 i els diumenges de 11:00 a 13:00, i s’ofereix material i assessorament gratuït a tothom que vulgui provar aquest joc. El club també organitza activitats lúdiques i culturals relacionades amb les bitlles, com sortides, excursions, xerrades i exposicions.

El club té una àmplia trajectòria esportiva, tant a nivell individual com col·lectiu. Ha participat en diversos campionats de Catalunya, d’Espanya i d’Europa, aconseguint nombrosos títols i trofeus. El club també ha estat sotscampió de Catalunya de clubs A tres anys consecutius, i campió de Catalunya Individual diverses vegades.

El club forma part de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, l’entitat que regula i promociona aquest esport a Catalunya. El club també manté relacions amb altres clubs i associacions de bitlles, tant de Catalunya com d’altres països, amb els quals intercanvia experiències i coneixements. El club té una pàgina web (bitlles.com) on es pot trobar informació sobre la seva història, els seus membres, les seves activitats i els seus resultats. El club també té presència a les xarxes socials, on comparteix notícies, fotos i vídeos sobre les bitlles.

El Club Bitlles COP és, doncs, una entitat que representa els valors de la tradició, la cultura i l’esport de les bitlles catalanes, i que contribueix a la seva conservació i revitalització. El club convida a totes les persones interessades a conèixer i practicar aquest joc ancestral, que combina habilitat, estratègia i diversió.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *